rubix Napisano 15 listopada 2018 Napisano 15 listopada 2018 Witam Byłem przekonany aby kupić używanego Monitor Audio Silver RSW12. Udało mi się znaleźć uszanowany egzemplarze w dobrych pieniądzach . Lecz dziś namieszał mi w głowie kolega którego mam za fachowca w temacie . Poradził mi żeby nie kupować Monitora tylko kupić nowego REL HT 1003! że w kinie go miażdży a w muzycy nie wiele ustępuje i ahy i ohy i na gwarancji . Najlepiej jechać posłuchać wiadomo, tylko nie wiem czy warto ? Szczególnie że na odbiór Monitora jestem wstępnie umówiony na jutro . Onkyo TX RZ800 5,0 Yamaha NS-8900 - za jakiś czas też przyjdzie na nie pora . Pokój z kuchnia jakieś 35m2 60% kino 40% muzyka Odpisz, cytując
S4Home Napisano 15 listopada 2018 Napisano 15 listopada 2018 Odwrotnie! W muzyce go zmiażdży a w kinie będzie podobnie z przewagą na delikatnie lepiej dla rela. Piotr Odpisz, cytując
rubix Napisano 15 listopada 2018 Autor Napisano 15 listopada 2018 (edytowany) Dziękuje za odpowiedz . Tak to napisałem ze się sam zakręciłem . Monitor lepszy w audio, kino delikatnie dla rel’a? Dobrze zrozumiałem ? Edytowano 15 listopada 2018 przez rubix Odpisz, cytując
S4Home Napisano 15 listopada 2018 Napisano 15 listopada 2018 W stereo REL będzie znacznie lepszy. W kinie REL będzie troszkę lepszy, lub na równi. Czyli na odwrót niż napisałeś w pierwszym poście Ale REL tak czy siak będzie lepszy,. Odpisz, cytując
rubix Napisano 15 listopada 2018 Autor Napisano 15 listopada 2018 (edytowany) Nie spodziewałem się ze REL który jest ( jako nowy ) dwukrotnie tańszy będzie na każdej płaszczyźnie lepszy od tego monitora . Czyli warto się wstrzymać i jechać posłuchać . Edytowano 15 listopada 2018 przez rubix Odpisz, cytując
S4Home Napisano 16 listopada 2018 Napisano 16 listopada 2018 11 godzin temu, rubix napisał: Czyli warto się wstrzymać i jechać posłuchać . Zdecydowanie tak!! Odpisz, cytując
Recommended Posts