Marek Stachera Napisano 18 listopada 2018 Udostępnij Napisano 18 listopada 2018 Cześć Na początku zaznaczę, że jestem całkowicie zielony w świecie audio. Chciałbym poznać Waszą opinie na temat podłączenia TV/PS 4 do jakiegoś zestawu audio. Zależy mi na tym + na odsłuchu muzyki z CD. Czy warto się pchać w jakieś zestawy 5.1 czy 7.1 czy wystarczyłyby kolumny 2.0. Amplituner czy wzmacniacz ? Mój budżet oscyluje w granicach 1000 zł więc raczej celowałbym w używany sprzęt :) Pozdrawiam i wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Cześć, za tysiąc nie kupisz kina 5.1. Kupisz też przeciętne stereo. Zwiększ budżet. Pomożemy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Cześć, za tysiąc nie kupisz kina 5.1. Kupisz też przeciętne stereo. Zwiększ budżet. Pomożemy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts