mapicorp Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Dzień dobry Mam aktywne kolumny Fostex PM 1 mkII i chciałbym do nich dokupić amplituner YAMAHA RX-550. Jak spiąć to wszystko razem tak, by niczego nie popsuć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Do kolumn aktywnych nie stosuje się wzmacniaczy. Podłącza się źródło i tyle. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapicorp Napisano 19 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 5 minut temu, S4Home napisał: Do kolumn aktywnych nie stosuje się wzmacniaczy. Podłącza się źródło i tyle. Piotr Jasne, ale jeśli nie chcę sprzedawać kolumn, z których jestem zadowolony, a potem szukać i kupować nowych, a zależy mi na fajnym, starym wzmaku z radiem i kilkoma wejściami to czy jednak da się jakoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Ale po co? Kup źródło i podłączyć pod kolumny i tyle. Nie rozumiem po co tak kombinujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapicorp Napisano 19 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 2 minuty temu, S4Home napisał: Ale po co? Kup źródło i podłączyć pod kolumny i tyle. Nie rozumiem po co tak kombinujesz. Wzmak ma radio + regulacja głośności dużą gałą + regulacja treble i bass + swoje brzmienie + możliwość wpięcia gramofonu - na tym mi zależy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Rozumiem. Swojego brzmienia nie uzyskasz bo brzmienie kolumnom aktywnym nadaje wzmacniacz w nich wbudowany. Ale klient nasz pan. Wybierz amplituner z wyjściem pre out. Dowolny z jaką gałka chcesz i wtedy to się da podłączyć. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapicorp Napisano 19 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Dzięki za rozjaśnienie tematu. Zostaje mi w takim razie rozwiązanie w postaci małego miksera. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts