toranasa Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Witam, Od długiego czasu chorowałem na Mcintosha i w końcu jest okazja do zakupu. Problem w tym, że w gąszczu setek producentów kolumn nie mam pojęcia gdzie zacząć. Teraz formy to przeważnie wydmuszki, które mają towar tylko na stronie internetowej a w salonie trzy rzeczy na krzyż... No i pytanie do fachowców - na jakich producentów powinienem zwrócić uwagę, żeby kolumny pasowały brzmieniowo do Maca. No i nie mogą być za duże gabaryty, ale na pewno podłogowe. Mój budżet to około 20 tys. za komplet. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 listopada 2018 Udostępnij Napisano 19 listopada 2018 Equilibrum nie pamiętam modelu ale dokładnie za 20k z 3 niskosredniotonowcami Elac FS 407 Pmc twenty 26 Dali rubicon 8 Stajnia studio 16 Hz No masz trochę wyboru. Nowe ? Używane? Sonus Faber Cremona M Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toranasa Napisano 26 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 26 listopada 2018 Dzięki - sprawdzę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts