Gość Napisano 28 lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 lipca 2006 Mam pytanie do wszystkich audiofili na stronce: Jaka karte dzwiękowa wybrać do kompa? Dysponuje kwota 200pln i chce posłuchac dobrej jakosci dzwieku w słuchawkach Panasonic RP-HT385. zastanawialem sie nad oferta firmy creative i nie wiem czy oplaca sie placic 169zl za "4" czy dac 96 za "se". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 28 lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 lipca 2006 Na "słuch", jakość dźwięku w obu kartach jest bardzo zbliżona. Wydawanie większej kwoty, może dać większą satysfakcję z faktu posiadania karty bardziej wypasionej. Do słuchania muzyki, SE jest w zupełności wystarczająca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 lipca 2006 Tez tak mysle. Interesuje mnie jeszcze to czy karta potrafi przenosic scene do przodu(jak wiadomo w sluchawkach jest ona przesunieta do tylu co daje efekt muzykow wewnatrz glowy ) Dzieki zaoszczedze 70zl i bede mial na zasilacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 29 września 2006 Udostępnij Napisano 29 września 2006 W tym temacie, słuchawki nie zastąpią kilku rozstawionych głośników, chyba że są to specjalne słuchawki 5.1 z kilkoma przetwornikami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 września 2006 Udostępnij Napisano 29 września 2006 karte juz kupilem. po 2 miesiacach testow stwierdzam dzwiek jest zadowalajacy. po co mi sluchawki 5.1? ja slucham muzyki ktora jest w 99% w stereo! poza tym sluchawki 5.1 oferuja duzo gorsza jakosc dzwiku za wieksze pieniadze. karta ma opcje ktora symuluje i to dosc dobrze 3d. w grach sprawdza sie to dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas86 Napisano 24 listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 listopada 2006 ja mam zamiar zakupic se do logitechow 5.1 mysle ze rowniez bede zadowolony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts