S4Home Napisano 3 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2018 Dnia 30.11.2018 o 18:41, Dariusz Zarczynski napisał: btw- Technisc DA SA 8 ktory mam to tez shit? ? Nie znam go. wygląda znacznie lepiej od Sherwood. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 3 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2018 (edytowany) No wygląda, nie taki cienki na wysokośc itd ? Powtórzę tylko że jesli w ogóle miałbym kupowac nowy amplituner to tylko dlatego że obecne odtwarzacze mają wyjścia HDMI a nie RCA wielokanałowe.... Edytowano 3 grudnia 2018 przez Dariusz Zarczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2018 Znajdziesz odtwarzacz który ma wyjście 5.1 czy 7.1 Ja polecam Panasonica lub Pioneera. Solidna maszynka. Sprawdź tylko czy odtwarza to co chcesz Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 4 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2018 Generalnie to trudno znaleźc za pomocą wyszukiwarek, pokazują się dawno wycofane modele. Znalazłem np. Marantz, tańszy model nie ma RCA 5.1 tylko HDMI, a ten droższy cenowo jak Oppo 103. Producenci widac się wycwanili. Czy ja muszę dawac 3.000 za te wyjścia. No nie muszę, mogę dokupic amplituner ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2018 Tak. Ale też za 3000 zł i to używany zeby wykorzystać jakość sacd hehe Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 5 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 (edytowany) Niekoniecznie, skoro wykorzystuje ją mój obecny Technics. Ten rozumiem że wykorzystuje tylko teoretycznie, hehe. https://s4home.pl/produkt/pioneer-vsx-531/ Edytowano 5 grudnia 2018 przez Dariusz Zarczynski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Oczywiście że tego nie wykorzysta!! 18 godzin temu, Dariusz Zarczynski napisał: Niekoniecznie, skoro wykorzystuje ją mój obecny Technics. Poznasz na swoim technicsie SACD vs MP3 320? Jeśli gra w stereo a nie 5.1? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariusz Zarczynski Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 6 godzin temu, S4Home napisał: Oczywiście że tego nie wykorzysta!! Poznasz na swoim technicsie SACD vs MP3 320? Jeśli gra w stereo a nie 5.1? Piotr Oczywiscie. Pomylic mógłbym się odsłuchując płytę winylową na gramofonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 No to nie zmieniaj tego technicsa!! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts