Vonito Napisano 5 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 Witam mam pytanie o różnice między tymi modelami.... najbardziej właścicieli tych modeli a nie koniecznie kogoś kto widział czy słuchał przypadkiem byłem na odsłuchu ale dostepne były tylko piątki.... w sumie porównywałem je z Soprami 2 mój salon jest trudny do zwymiarowania... ok 40 mkw plus otwarty hol... szerokie przejścia do kolejnych 25 metrów.... różnica cenowa w tych modelach jest dość znaczna...pytanie czy małym kefom duzo brakuje ? słyszałem recenzje że prawie żadnych różnic nie ma....słyszałem również że w piatkach...co jest dość oczywiste bas jest niższy i mocniejszy.... na odsłuchach pokój był 30 mkw i tunele były długie... da się to porównać do trójek ? piątki to całkiem duże szafki....z przodu cieńko ale z boku to już kawał szafki.... rozmawiałem z właścicielem piątek...wybrał je bo miały to coś...:) ale co to było...:)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vonito Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 (edytowany) 250 osób i nikt nie obcował z kef reference ? Edytowano 7 grudnia 2018 przez Vonito Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Mam reference model one. http://www.kef.com/uploads/files/en/museum_pdf/90s/Reference_Series_Models_One_to_Four_r.pdf Jedynka do mniejszych pomieszczeń, trójka do większych, itd. Co chciałbyś wiedzieć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts