Donci Napisano 9 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2018 Witam posiadam kolumny Dali 104 które z czasem pewnie zmienie ale na razie zamierzam zmienić wzmacniacz muzyka każda. Oto moje propozycje wszystkie na rynku wtórnym norweskim cena do 1500 zl Primare I22 Electrocompaniet ECI-2 Thule ia-100 Primare I21 Rotel RB 1080 Arcam DiVA A90 Hegel H1 XTZ CLASS-A100D3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 Cześć, Ciężko doradzić bo nie wiemy z czym to będzie grało kiedyś. Ale jako takie uniwersalne z tej listy to Thule i Electrocompaniet. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 (edytowany) zależy mi na jakości dźwięku, szczegółowości i dynamice. żeby nie mulił. A że teraz będę miał więcej pieniędzy to chce to wykorzystać i kupić coś lepszego. Hubert Edytowano 10 grudnia 2018 przez Donci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 Żaden z nich raczej nie muli i są właśnie szczegółowe. Pod tym kątem dokonałeś dobrej pierwszej selekcji. do dokładne wzmacniacze. Godne uwagi. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 (edytowany) 3 godziny temu, S4Home napisał: Żaden z nich raczej nie muli i są właśnie szczegółowe. Pod tym kątem dokonałeś dobrej pierwszej selekcji. do dokładne wzmacniacze. Godne uwagi. Piotr Dziękuję za odpowiedź , niestety najbliżej mam po Primare I22 i Arcam DiVA A90 . Możesz mi coś o nich powiedzieć jeśli można ? Pozdrawiam Edytowano 10 grudnia 2018 przez Donci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 Primark gra detalicznie, czysto z kontrolą. Nieco brakuje mu melodyjności. Ale nie czepiał bym się tego w tej cenie bo to dobre urządzenie. Arcam a90 nie znam. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 10 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 (edytowany) 3 godziny temu, S4Home napisał: Primark gra detalicznie, czysto z kontrolą. Nieco brakuje mu melodyjności. Ale nie czepiał bym się tego w tej cenie bo to dobre urządzenie. Arcam a90 nie znam. Piotr Wiesz co miałem tego xindaka xa6950v żałuję że go sprzedałem jak by miał wysokie tony jak rotele to chyba by był dla mnie idealny czy ten xindak lepszy od tego primere ? Bo chyba mam możliwości kupna tylko tą wersję bez V I jeszcze trafiło mi się coś takiego Doxa 70B Doxa 07 Preamplifier ? Pozdrawiam Edytowano 10 grudnia 2018 przez Donci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2018 Jaki xindaka? Do tej pory nie przewinął się tu żaden typ tej firmy? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 11 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2018 8 godzin temu, S4Home napisał: Jaki xindaka? Do tej pory nie przewinął się tu żaden typ tej firmy? Piotr xindak xa6950v Hubert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2018 nie jestem pewien czy go znam Bo to chyba nie to: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 11 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2018 XINDAK XA-6950 mam możliwość jego kupla , tylko pisze że trzeszczy mu coś jak poogłasza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 To może być najmniejszy problem. Kwestia czyszczenia potencjometru. Samemu 30 zł. W serwisie 70-100 zł. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts