Marek Wnęk Napisano 9 grudnia 2018 Napisano 9 grudnia 2018 Witam wszystkich, chciałbym posmakować dźwięku z autentyczną sceną, dobrym stereo, głęboką- naturalną barwą perkusyjnego kicka oraz dolnym zakresem basu pry dźwięku kontrabasu. Stąd mój krok w stronę gramofonu. Mój zestaw to Denon x4400h ( w najbliższym czasie wymiana na dobre stereo ) kable wireworld oasis 5 i kolumny KEF Reference 203. Proszę o sugestie czy iść w stronę nowych, plastikowych gramofonów czy rozejrzeć się za używanym, dobrym klasykiem typu Fonica 424 Adam, Denon DP 57-60L. Proszę o sugestie jak zacząć ? A może inne marki, modele. Pozdrawiam Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 grudnia 2018 Napisano 10 grudnia 2018 Cześć, Zadzwoń do nas to doradzimy Ci gramofon. Ale musisz sobie zdawać sprawę z jednej kwestii: 7 godzin temu, Marek Wnęk napisał: chciałbym posmakować dźwięku z autentyczną sceną, dobrym stereo, głęboką- naturalną barwą perkusyjnego kicka oraz dolnym zakresem basu pry dźwięku kontrabasu. 7 godzin temu, Marek Wnęk napisał: Mój zestaw to Denon x4400h Masz amplituner kinowy. A dźwięk jaki chcesz uzyskać to raczej kwestia odpowiedniego doboru gramofonu pod wzmacniacz i kolumny. Piotr Odpisz, cytując
Recommended Posts