jaroos666 Napisano 15 września 2008 Udostępnij Napisano 15 września 2008 http://allegro.pl/item439223465_kols_wzmac...i_audioleo.htmlPosiadam Jamo s718 i obecnie podłączony pod nie Pioneer A602, opłaca się zmieniać go na tego A616?? Proszę o pomoc fast! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 15 września 2008 Udostępnij Napisano 15 września 2008 Witam! Odpowiem tak. Pewno że się opłaca. Jeżeli jest 100% sprawny i ma pilota (oryginalnie), to brać. Sprzęty "Made in Japan" nieczęsto się teraz zdarzają, a jak już to za sporo większą kasę.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 16 września 2008 Udostępnij Napisano 16 września 2008 jaroos666Co prawda mam uczulenie na allegrowych handlarzy elektroniką audio ale ten klocek jest całkiem porządny. Cena troszeczkę o jakieś 100 zł. jest zawyżona ale przynajmniej gość daje 3 miesiące gwarancji na piśmie. A to ważne. Nie mam też dobrych wspomnień brzmieniowych z wzmacniaczami Pioneera (miałem dwa - dla mnie są takie suche, sterylne i mało muzykalne) ale ten z linka to sprzęt dosyć leciwy i z wysokiej półki to może zagrać całkiem porządnie. Parametrami jego też się nie sugeruj. Zagra ci tak jak wydolą twoje głośniki. KUPUJ ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroos666 Napisano 16 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2008 100 zł zawyżona mówisz, wypada w takim razie pomyśleć o tym, nie zarabiam, więc każda oszczędność jest ważna. Perkoz_1Osobiście mam tego pioneera 602 odkąd zacząłem przygodę z audiomanią Nie jestem w stanie porównać innych mark, może jest coś dużo lepszego co byś mi polecił za podobną cenę. ( Nie chcę, żeby ktokolwiek łaził po allegro, ponieważ bardziej by mi zależało na wzmakach "z życia wziętych" takich które znacie i jesteście w stanie powiedzieć " Ten jest świetny") Z góry dziękuję.P.S Szczególną uwagę zwracam na 6 Om, moje Jamosy są pod taką impedancję i ciekawie by było mieć 6 Om wzmak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroos666 Napisano 18 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2008 http://allegro.pl/item435202432_yamaha_ax_...rms_potwor.htmlJest ktoś zorientowany, ile kosztuje nówka z tej serii? Jestem ciekaw czy nie przepłacę kupując go za 750.00 złAha, jeszcze jedno pytanko.Sugerować się Watami poboru mocy czy przydzielanymi na kanał? Bo zdarzały się takie, że miały 350 Wat pobór mocy i 130W na kanał 8 om oraz inne 250W poboru mocy i 150W na kanał 8 om. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts