DuchPuszczy Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 (edytowany) Dzień dobry, z racji, że mój Pioneer VSX-804 kończy swój żywot, zastanawiam się nad zmianą go na wzmacniacz stereo. Czy do 500zł kupię coś godnego czy lepiej oddań na naprawę Pioneera? Moje kolumny to 3 drożne ART Audio H150 (8 Ohm, 150W, stara Radiotechnika). Stoją w pokoju o wymiarach 5,5mx6x5m. Brzmienie, jakie miałem na nich razem z Pioneerem było bardzo ok choć bas był mocno leniwy i ospały - nie wiem czy to wina kolumn czy Pioneera. Czy do 500zł kupię coś godnego czy lepiej oddać na naprawę Pioneera? Jeśli kupować to czy wszędzie chwalona Yamaha AX500czy coś innego? Zależy mi też, aby wzmak dobrze radził sobie ze słuchawkami (nie wiem czy to ma jakiś wpływ - moja wiedza w tym temacie jest mocno ograniczona) Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i podpowiedzi. Edytowano 18 grudnia 2018 przez DuchPuszczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Byk ospały bo miałeś amplituner kina domowego. Kupując wzmacniacz, chiciazby wspomniany ax500 przechodzisz na wyższy poziom. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchPuszczy Napisano 18 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Tak też myślałem. Mógłbyś coś polecić z pioneera do 500? Mam jakoś sentyment do firmy - choć nie wiem czy potrzebnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Tego też nie wiem Model a656 jest fajny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchPuszczy Napisano 18 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Dzięki Piotrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts