Donci Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 Witam będę zamieniał swoje kolumny Dali 104 na nowsze. Wzmacniacz mam Nada ale jego też zamienie i teraz pytanie które zz tych podanych prze ze mnie będą lepsze szczegółowsze muzyka każda Klipsch R-28F? Audiovector F3 ? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 Audiovector f3. Pod warunkiem że bierzemy tylko te dwie pod uwagę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, S4Home napisał: Audiovector f3. Pod warunkiem że bierzemy tylko te dwie pod uwagę. Piotr a Dali Zensor 5 proton Reality 10 Limited Edition Scansonic S9 Klipsch reference r24f. Wharfedale Valdus 500 TANNOY Mercury V4 Infinity Delta 30 System audio 1280 mk II System Audio SA Saxo 30. Focal chorus 714s Edytowano 20 grudnia 2018 przez Donci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 (edytowany) Jak będziesz zmieniał też wzmacniacz to może od razu szukać pewnego docelowego zestawu tzn. kolumny i wzmacniacz? Na razie kupisz kolumny ale będziesz wiedział jaki wzmacniacz to ten właściwy. A lista obszerna, sporo słuchania przed tobą. Edytowano 20 grudnia 2018 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 Donci a może odsłuchaj coś a nie podawaj typy które wyskakują ci po wpisaniu do google "Kolumny używane do 2000zl" To nie ma większego sensu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donci Napisano 21 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 (edytowany) jestem w norwegii wypisuje te co mogę nabyć na rynku wtórnym bez możliwości wcześniejszego odsłuchu Które z nich mają najszerszą scene i grają najbardziej naturalnie ? jeszcze coś takiego Elac FS 127 i Focal Chorus V 714 V Edytowano 21 grudnia 2018 przez Donci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2018 Te Elac’i super kolumny ale i tak musisz posłuchac razem ze wzmacniaczem. Tak byłoby najlepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts