michal40 Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 Pytanie laika - kupilem parę RTiA3, z tyłu są 2 pary polaczone zlotymi blaszkami. CHcę na poczatek połaczyc do starej wiezy (nie smiejcie się i nie wiem jak. Instrukcja pokazuje : Bi-wiring, or using separate speaker wire connections for high and low frequency sections. Remove flat metal jumpers. Bi-amping, or using separate amplifiers for the low and high frequency sections of your speakers. Remove flat metal jumpers. ale ja mam zwykle zintegrowane wszystko. Jak to podłaczyc zeby dobrze grało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 Może tak zostać generalnie obojętne. Do póki blaszki będą na miejscu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 20 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2018 oki dzieki! za duzo kombinacji z jakims Bi-wiring, Bi-amping Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2018 Ty tego nie stosujesz. Klasyczne podłączenie jednym przewodem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal40 Napisano 22 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2018 dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts