S4Home Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Nie słuchać muzyki z TV? Jak przystało na dobrego audiofila? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaw321 Napisano 10 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Nie jestem dobrym audiofilem i nie chce mi się przerzucac płyt:) ma być wygodnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Chromecast audio, Yamaha wxad10 czy inne tego typu wynalazki. To jest wygoda. A nie muza z TV!! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qaw321 Napisano 10 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Tx 8150 obsługuje spotify i deezer, więc do odtwarzania z tych aplikacji nie potrzebuje tv i jakość będzie taka sama jak przy zastosowaniu np Yamaha wxad10, dlatego chyba nie ma sensu wydawać 600zl. Chodziło mi tylko o tidal zainstalowany w tv z którego dźwięku nie odtwarza. Jeśli nie da się tego przeskoczyć to będę korzystał ze spotify w tx8150. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts