Dawid Zoracki Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Witam jaki ustawić nacisk igły do atp-2 audio technica Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 2 godziny temu, Dawid Zoracki napisał: Witam jaki ustawić nacisk igły do atp-2 audio technica Antyscating na "0" Ramię ustawiasz w poziomie , skala przeciwwagi"0" Kładziesz na talerz wagę , kręcisz całą przeciwwagą aż nacisk będzie wynosił • siła nacisku 3,0-5,0g / co jakiś czas delikatnie opuszczasz ramię na wagę/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Zoracki Napisano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 24 minuty temu, tomek4446 napisał: Antyscating na "0" Ramię ustawiasz w poziomie , skala przeciwwagi"0" Kładziesz na talerz wagę , kręcisz całą przeciwwagą aż nacisk będzie wynosił • siła nacisku 3,0-5,0g / co jakiś czas delikatnie opuszczasz ramię na wagę/ Ok rozumiem bardziej mi chodzi ile dokładnie g bo wycxytałem w necie 2,0g Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 6 minut temu, Dawid Zoracki napisał: Ok rozumiem bardziej mi chodzi ile dokładnie g bo wycxytałem w necie 2,0g Ja nadal widzę w zaleceniach producenta 3-5g. W załączniku instrukcja: ve_audio_technica_atp1_2_3_en.pdf Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Zoracki Napisano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Ok to ustawie na 3 g a antyscating najlepiej 1,5 obrotu bo na 0 przesuwa się szybko na boki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 23 minuty temu, Dawid Zoracki napisał: a antyscating najlepiej 1,5 obrotu bo na 0 przesuwa się szybko na boki Pisałem tylko by antyscating ustawić na "0" przed ustawieniem siły nacisku , potem oczywiście ustawiasz z powrotem właściwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts