Wooke Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 123 Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7736431281Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego gość sprzedaje w takiej cenie skoro mógłby zapakować w pudełeczko je sprzedać w normalnej Gdzie jest sens i logika A może jakieś oszustwo Może kiedyś ktoś się kiedyś z takim czymś spotkałWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 31 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 Koszt produkcji takiego wzmacniacza to nie więcej niż ~1500zł (dla fezza) , zapytaj sprzedającego skąd taka przecena , ale jeśli jest pełna gwarancja to w tej cenie pewnie warto kupić o ile granie Ci przypasuje. A jeśli już zakładasz temat to nie wrzucaj fotek , tylko określ budżet , co pod lampę podepniesz , jakie granie , ew. propozycję z nazwami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 31 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 grudnia 2018 No i proszę bardzo: MONITOR AUDIO Silver 6, PYLON AUDIO Diamond 25, Pioneer N-50AE. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Usuń zdublowane fotki i zostaw po jednej... Cztery komplety zdjęć to o 3 za dużo :-( Dwóch par kolumn chyba też nie będziesz równocześnie podpinał pod jeden wzmacniacz lampowy, bo zazwyczaj da się tylko jedną parę podłączyć (a przynajmniej tak jest we wzmacniaczach Fezz czy Markówa...). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Reakcji autora wątku nie było ? Usunąłem z postu Wooke kilkukrotnie powtórzone fotografie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Obsługuje to na telefonie i nie wiem jak to zrobićWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu TapatalkaObsługuje to na telefonie i nie wiem jak to zrobićWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu TapatalkaBo do obsługi forum nie używam komputera tylko tej apki ale dzięki że to za mnie zrobiłeśWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts