Max218 Napisano 1 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2019 Witam wszystkich i zgory przepraszam jesli pytanie nie w tym dziale Szukam informacji na temat kolumn Teac S-300 co to za kolumny i ile sa warte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Opinii raczej nie uraczysz o tych kolumnach. Nie widziałem ich nigdy na żywo w PL https://www.hifishark.com/model/teac-s-300 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max218 Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 1 godzinę temu, S4Home napisał: Opinii raczej nie uraczysz o tych kolumnach. Nie widziałem ich nigdy na żywo w PL https://www.hifishark.com/model/teac-s-300 Piotr Ta strone ja tez znalazłem myslałem ze moze ktos mial z nimi do czynienia lub moze sie zna mam takie do sprzedania całkowicie sprawne stan idealny jak dla mnie graja super ale nie jestem jakimś audiofilem i nie wiem na ile ich wycenić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 No tu masz właśnie ceny przekrój światowy. Ale to rynek decyduje. Wystaw w takiej cenie w PL a zobaczysz czy ktoś się znajdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max218 Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 1 minutę temu, S4Home napisał: No tu masz właśnie ceny przekrój światowy. Ale to rynek decyduje. Wystaw w takiej cenie w PL a zobaczysz czy ktoś się znajdzie. Czyli za ile ich wystawic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Za 400 dolarów. Masz nowe. Wystaw za 600-800 zł i sprawdź jakie będzie zainteresowanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max218 Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Mozna tu w dziale sprzedam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Można wystawić. Wystaw na Olx. Tam jest znacznie więcej wejść. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts