pfolti Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Cześć! Posiadam minisystem stereo Yamaha PianoCraft E410 w którego skład wchodzi: Amplituner RX-E410 CD CDX-410 Kolumny głośnikowe Yamaha NX-E800 Z racji przeprowadzki chciałbym wymienić kolumny na jakieś lepsze - głownie podłogowe. Budżet do 2k - mówimy o używanych kolumnach. Pokój do odsłuchu 21m2. Mam na oku Monitor Audio Bronze 5. Niestety nie mam opcji odsłuchu jak to razem zagra... Polecicie coś ciekawego do tego malucha ? Z czym fajnie by zagrał ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 WybierajWysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pfolti Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Mogę prosić o więcej informacji na temat tych kolumn ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooke Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 monitor Silver audio 6 Pylon Diamond 25 Taga harmony platinium f60 se b&w s2 683 s2 Wypożycz do domu i zrób odsłuch bo to co się podoba Dla jednych nie podoba się dla drugich. Naprawdę lepiej wypożyczyć zrób odsłuch to jest bardzo ważne. Wszystkie kolumny które ci wysłałem wyglądają na bardzo porządne fajny przetwornik można by nawet powiedzieć że to są wysokie modele nie jakiś tam chłam. na przykład b&w wygrały konkurs w 2014 r Dla jednych są super a dla innych są chyba zbyt metaliczne czy mają górę za wysoką Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2019 Większość z tych kolumn i tak nie zagra dobrze. Ja bym stawiał na Melodike BL40 obojętnie którą wersję. Bronze 6 i Bowers będą za jasne i to będzie grać deczko za płasko. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pfolti Napisano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 Wybrałem 3 modele: Monitor Audio Bronze 5 Dali Zensor 7 B&W DM602.5 Mam nadzieje, że dzisiaj uda mi się to odsłuchać. Jak sądzicie Będzie coś z tego zestawu ? Przyszłościowo myślę wymienić Pianocrafta na amplituner normalnych rozmiarów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts