2pac01 Napisano 4 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 (edytowany) Witajcie ponownie, Czy ktoś z Was miał styczność z tymi końcówkami i mógłby powiedzieć jak grają? Z Rotelem nie miałem niestety styczności a z Atolla słuchałem in80, in100 i in300. Niestety dwusetki nie udało się posłuchać bo się zepsuła w dniu planowanego odsłuchu . Zakładam, że AM200 będzie grała jak in200 ale mogę się mylić. Za Rotelem bardzo przemawia duża moc i podobno dość wyrównane, lekko ocieplone brzmienie. Źródłem będzie Mdac+. Edytowano 4 stycznia 2019 przez 2pac01 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 4 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 AM200 nie zagra jak in200.Moim zdaniem zagra tak jak przedwzmacniacz który do niej podłączysz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 Końcówka Rotela to ich autorska konstrukcja, nawet transformatory nawijają sami. Jakoś wykonania bdb, jeszcze nie trafił mi się żaden egzemplarz który wróciłby na serwis. Brzmieniowo gra to dość neutralnie, z delilkatnie ocieploną średnicą i fajnym zejściem na basie. ps. mamy na wyprzedaży RBB1582 MkII w fajnej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2pac01 Napisano 4 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 Wiem, że macie fajną promocję ale podobno nie ma go na stanie i trzeba czekać do lutowej dostawy. Przynajmniej wg salonu w Katowicach, który jest najbliżej mnie Poza tym troszkę szkoda, że nie można wypożyczyć go na odsłuchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2019 Ja mam go u siebie i moge Ci wypożyczyć. Odezwij się na pw to ustalimy szczegóły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts