kp43h8 Napisano 10 stycznia 2019 Autor Napisano 10 stycznia 2019 (edytowany) Chciałem NAD za 4-5 tys, nie 300zł. Proszę czytać ze zrozumieniem, porównanie było do kolumn za 2000zł i wzmacniaczy do nich, założę się, że adekwatnie jest przy kolumnach za 15 tys, Wy audiofile zawsze przesadzacie, kolega ma xtc 1500 w aucie i wzmaka za 50zł, jakoś dziwnie daje radę to uciągnąć i grało podobnie do mojego us ampsa za 3000zł.... używanego sprzętu nie biorę. Dzięki za pomoc, muszę przemyśleć temat, a najlepiej znaleźć kogoś z tymi kolumnami w domu i poprosić o możliwość odsłuchu, to jednak prawie 20 tys za komplet. Kable też porównywałem za 20zł, 500zł i 2000zł. Dla mnie totalnie 0 różnicy pomiędzy 20zł i 2000zł, a na forach tematy po 50 stron o kabelkach. Edytowano 10 stycznia 2019 przez kp43h8 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 10 stycznia 2019 Napisano 10 stycznia 2019 Ok. Ja nie jestem audiofilem ale miło mi. Chcesz w końcu pożyczyć te kolumny czy nie?:) Odpisz, cytując
kp43h8 Napisano 10 stycznia 2019 Autor Napisano 10 stycznia 2019 (edytowany) 7 godzin temu, S4Home napisał: Ok. Ja nie jestem audiofilem ale miło mi. Chcesz w końcu pożyczyć te kolumny czy nie?:) A chcesz mi pożyczyć? z kaucją nie będzie problemu, tylko powiem, że już 2 razy wymieniałem wysokie tony w 605 Swoją drogą załóżmy, że nie jestem audiofilem tylko jak wyżej, rap, głośny odsłuch itp. Mam 20tys złotych, jak oceniacie wybór dosyć irracjonalny Quantum Signature + no nie wiem, wzmak za 5-6 tys i drugi zestaw za te same pieniądze, 6 kompletów Magnat 605 + wzmacniacze do nich. Co zrobi większy zamęt? ? Wiem, może ja powinienem w domu mieć po prostu sprzęt estradowy.................. Edytowano 10 stycznia 2019 przez kp43h8 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 11 stycznia 2019 Napisano 11 stycznia 2019 No to nie. To ci pożyczę ? pytasz serio? sigbaturet i kolumna wyższej półki. Nie wiem czy audiofilską czy ma zadatki na hiend. Pewnie nie utra ale jednak. 6 kolumn nie ma nic wspólnego ze stereo. chcesz robić zamęt. Kup kolumny estradowe aktywne o mocy realnej 1000 Wat. Wymień bezpiecznik na korytarzu i ciesz się lupaniem. Piotr Odpisz, cytując
kp43h8 Napisano 11 stycznia 2019 Autor Napisano 11 stycznia 2019 Kolega miał kiedyś estradowe i owszem grało to głośno, ale zanim bas się rozkręcił to uszy bolały. Z tymi 6 kolumnami to taki żart. Dzisiaj żona się dowiedziała, że jest w ciąży, szukamy inne lokum - większe. Więc z kolumnami na kilka miesięcy stop, ale będę o Tobie pamiętać. Odezwę się w maju. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 11 stycznia 2019 Napisano 11 stycznia 2019 Jak dzisiaj się dowiedziała to jest w 1 lub 2 miesiącu. ! Gratulacje!! Słyszymy się w takim razie za półtora roku. hehehe taki żart. Ale z nutką prawdy Piotr Odpisz, cytując
kp43h8 Napisano 11 stycznia 2019 Autor Napisano 11 stycznia 2019 Tak jest, źle się czuła od 2 tygodni, ale miała okres. Jej siostra miała okres do 4 miesiąca więc nic nie podejrzewaliśmy, a tutaj jest zarodek 2cm i 8 tydzień ? Półtorej roku bez muzyki bym nie przetrwał, czasem wygonię ją na spacer i zlasuje sobie mózg ? więc jak tylko ogarnę potrzebę mieszkaniową to wrócę do tematu lepszych kolumn, ja w gorącej wodzie kąpany więc zaufaj mi, 3-4 miesiące i będę szukać ponownie sprzętu żona jednak przy porodzie chce mieć 3 pokoje i jej się nie dziwię. Aktualnie mamy dwa z jednym dzieckiem i jest ciasno więc trzeba to zmienić. Trzymajcie kciuki 10 sierpnia ? Odpisz, cytując
Recommended Posts