Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
11 godzin temu, tomek4446 napisał:

Tak wczoraj dość sporo czytałem i zarazem myślałem o wszystkich tych opcjach z kinem domowym. Wiem jedno mam już spory mętlik w głowie. :) Kupując w miarę dobre kino i potem wzmacniacz to wydatek około 5-6 tys. bez kolumn oczywiście. Czy to będzie grało tak jak bym chciał nie mam pojęcia. Natknąłem się wczoraj na coś takiego jak YAMAHA R-N803, amplituner stereo.  Z waszych opinii jak i internetowych gra to dość zacnie, a zarazem posiada wszystkie opcje sieciowe. Nie jest to kino i tutaj zaczynam się głęboko zastanawiać czy to jednak nie będzie lepsze rozwiązanie. Oglądam filmy, ale zazwyczaj wieczorem więc te efekty kinowe nie są wystrzałowe i nie brakuje mi ich chyba. Bardziej jak wspominałem wolę z żonką posłuchać muzyki ale mam teraz ochotę na coś z wyższej półki. Jest jeszcze druga opcja , dobry wzmacniacz i do tego odtwarzacz sieciowy. Taki zestaw znalazłem za około 5 tys PIONEER N-30AE A-50DA. Tutaj chyba zbaczam do innego działu :) 

Edytowano przez Krzysiek Seczek