Krzysiek Seczek Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 (edytowany) 11 godzin temu, tomek4446 napisał: Tak wczoraj dość sporo czytałem i zarazem myślałem o wszystkich tych opcjach z kinem domowym. Wiem jedno mam już spory mętlik w głowie. Kupując w miarę dobre kino i potem wzmacniacz to wydatek około 5-6 tys. bez kolumn oczywiście. Czy to będzie grało tak jak bym chciał nie mam pojęcia. Natknąłem się wczoraj na coś takiego jak YAMAHA R-N803, amplituner stereo. Z waszych opinii jak i internetowych gra to dość zacnie, a zarazem posiada wszystkie opcje sieciowe. Nie jest to kino i tutaj zaczynam się głęboko zastanawiać czy to jednak nie będzie lepsze rozwiązanie. Oglądam filmy, ale zazwyczaj wieczorem więc te efekty kinowe nie są wystrzałowe i nie brakuje mi ich chyba. Bardziej jak wspominałem wolę z żonką posłuchać muzyki ale mam teraz ochotę na coś z wyższej półki. Jest jeszcze druga opcja , dobry wzmacniacz i do tego odtwarzacz sieciowy. Taki zestaw znalazłem za około 5 tys PIONEER N-30AE A-50DA. Tutaj chyba zbaczam do innego działu Edytowano 15 stycznia 2019 przez Krzysiek Seczek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2019 A50 fajny model mimo ze w klasie D. Skoro idziesz na wzmak to wybór będzie szerszy Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts