modzel116 Napisano 12 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2019 Witam wszystkich, Starałem się sam znaleźć odpowiedź na moje pytanie ale ani szukanie ani własne próby podłączenia nie daly pożądanych rezultatów. Do rzeczy.. Mam Yamahe rx-673 i wzmacniacz stereo CA a5, często zmieniam sprzęt ale chciałbym też iść do przodu i nauczyć się czegoś więcej. Próbowałem podłączyć sprzęty kablem 2xrca przez wejście pre out w amplitunerze i pre out we wzmacniaczu, próbowałem też pod inne wejście np. CD. Na pewno robię coś źle ^^ wydaje mi się że, aby podłączyć wzmacniacz to powinien mieć wyjście main in ale to tylko moje domysły. Będę wdzięczny za każdą radę oraz informację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfciamajda Napisano 12 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2019 Ale co chcesz osiągnąć?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modzel116 Napisano 12 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2019 Chciałbym mieć podłączone kolumny w stereo przez wzmacniacz do amplitunera aby już bezpośrednio z niego słuchać muzyki w stereo albo oglądać filmy w systemie kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfciamajda Napisano 12 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2019 Podłącz pre-out amplitunera do line-in wzmacniaczaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts