MACCA Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 (edytowany) Witam serdecznie. Panowie proszę uprzejmie o radę, chcę zakupić amplituner pioneer 933 i do tego odtwarzacz blue ray, myślę o pioneer X300 lub sony UBP X800 który z nich będzie lepszy,musi mieć dolby atmos chcę kolekcjonować koncerty blue ray i filmy również w tym 4k,mój tv to sony bravia 55X8509C 4k, Albo jaki amplituner będzie lepszy niż ten pioneer w podobnej kasie, musi być 7.2, odtwarzacze też nie muszą być te wymienione przeze. Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowano 26 stycznia 2019 przez MACCA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 Przede wszystkim nie ma czegoś takiego jak DVD 4k :). Zacznij od zmiany tematu bo koledzy pomyślą, że ktoś robi sobie jaja albo nie wie o czym pisze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACCA Napisano 26 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 Ok, dziękuję seba za sugestie, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 26 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2019 ja bym wybral soniacza bardzo fajny blu ray tv tez masz sony wiec bedzie fajnie sie zgrywalo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts