Bogusław Janiszewski Napisano 30 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2019 Witam, czy ktoś wie czy mógłbym poprawić CD w odtwarzaczu DVD. Mam parę płyt CD i chciałbym posłuchać ich w dobrej jakości(czasami również jakiś koncert na DVD). Myślę że to Onkyo nie było najgorsze, mam je praktycznie od nowości. 11 minut temu, Bogusław Janiszewski napisał: Witam, czy ktoś wie czy mógłbym poprawić CD w odtwarzaczu DVD. Mam parę płyt CD i chciałbym posłuchać ich w dobrej jakości(czasami również jakiś koncert na DVD). Myślę że to Onkyo nie było najgorsze, mam je praktycznie od nowości. Czy znacie kto ,mógłby to zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 Tak, możesz wyjść z tego DVD sygnałem cyfrowym i podłączyć do jakiegoś fajnego DACa. Wtedy DVD będzie robił za transport. Kwestia ile kasy na DAC? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Janiszewski Napisano 31 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 (edytowany) A czy Yamaha WXAD-10 ma DAC, bo takie urządzenie posiadam? Dodam,że mam wzmacniacze Yamaha AX-870 i HK6550 -testuję który lepszy z kolumnami definitiwe BP6 Jeśli dodatkowy DAC podniósłby jakość to mogę wydać ok.500zł Edytowano 31 stycznia 2019 przez Bogusław Janiszewski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Nie posiada. W tej cenie Cambridge dac 100. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Janiszewski Napisano 1 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 W jakim stopniu będzie poprawa w stosunku do samego odtwarzacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Nie wiem bo nie wiem jak gra ten odtwarzacz. Znając Cambridge możesz liczyć na poprawę selektywności, czystości gładkości dźwięku. Stanie się też lepiej kontrolowany. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts