zusia Napisano 4 lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 lutego 2019 Dzień dobry. Mysle o tym amplitunerze. Zależy mi aby amplituner miał wejscie LAN oraz bluetootha. Ten ma tylko sieć. Wiem , że można dokupić moduł dedykowany bluetootha do tego ampi tj. AS-BT200. Problem tylko w tym , że ich dostępność jest niewielka i kosztują parę groszy. Ampi ma wejście USB. Pytanie - czy orientujecie się czy mógłbym podpiąć pod wejście usb jakiś inny moduł bluetotooh...czy będzie działał. Chyba że znacie jakieś ampi , które ma to i to, wygląda fajnie ( to rzecz oczywiście względna ) i kosztuje na rynku wtórnym do 700 zł ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Zusia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 lutego 2019 Udostępnij Napisano 5 lutego 2019 Był kiedyś zamiennik ale nie pamiętam nazwy i nie wiem czy działa z tym modelem. Może poszukaj czegoś z Yamahy serii 4. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts