Mateusz Szopinski Napisano 7 lutego 2019 Udostępnij Napisano 7 lutego 2019 Witam wszystkich. Właśnie stałem się posiadaczem amplitunera Sony str-de598 wraz z głośnikami ss-mf450h. W porównaniu z moim stsrym plastikowym kinem LG, ten zestaw wypada dużo lepiej. Mimo że ogólnie jestem zadowolony z dźwięku to zastanawiam się nad wymianą amplitunera na np Yamaha n402d. Już wcześniej przymierzałem się do zakupu jakiegoś amplitunera sieciowego ale trafiła się okazja wziąć ten zestaw w cenie 200zl, więc skorzystałem. Myślicie, że jest sens inwestować w taki amplituner przy głośnikach tej klasy? Jest szansa na wyciągnięcie z nich czegoś więcej? Gatunków muzyki nie podam bo jest ich za wiele, można powiedzieć że leci wszystkiego po trochę. Pokój 4x4. Para głośników podłogowych Moc maksymalna 150 W Znamionowa moc maksymalna 75W Głośnik 3-drożny, 3 głośniki 160 mm + głośnik 80 mm + zbalansowana kopułka wysokotonowa 25 mm Głośniki niskotonowe typu nano-fine Pasmo częstotliwości 50 - 50 000 Hz Głośniki ekranowane magnetycznie Obudowa Bass Reflex Drewniana obudowa Wejście gwintowane Dostępny w kolorze czarnym i klonowym Głębokość (mm) 255 Wysokość (mm) 850 Masa (kg) 10.2 Szerokość (mm) 220 Cena podana za 1 szt. Zamowienie realizujemy przy zakupie kompletu (2 szt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Nie znam tego systemu co masz. Nie wiem. Natomiast 402 jest przeciętny. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Szopinski Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Dnia 8.02.2019 o 08:03, S4Home napisał: Nie znam tego systemu co masz. Nie wiem. Natomiast 402 jest przeciętny. Piotr Dzięki. Co do amplitunera to nie jestem zdecydowany na konkretny model. Podałem 402 bo w jednym z skelpow internetowych widziałem go w dobrej cenie w zestawie z indiana linę tesi 561 bodajże. Teraz nasuwa się pytanie czy jest sens kupować to osobno jeżeli zestaw można dostać w cenie 3400zl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 No ale lepiej wziać także tani Pioneer SXN30AE albo Onkyo 8250. Grają klasę lepiej. W przy wyborze kolumn amplitunera ja Ci zrobię taki zestaw w dobrej cenie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts