Maniek1973 Napisano 9 lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 lutego 2019 (edytowany) Witam serdecznie całe forum muzyków. Jestem swieżakiem ? i chciałbym prosić o pomoc wszystkich zainteresowanych tematem. Mam do Was wielka prośbę o pomoc w doborze głośników do mojego amplitunera. A dokładnie chodzi mi o głośniki instalacyjne do onkyo TX-NR676E. Pomieszczenie jest w prostokącie o wym 6/5m (30m2)jest to zestaw Dolby Atmos i chciałbym do tego zestawu małe głośniki do montażu na ścianach 5.1. Nie za miliony ale coś co będzie dobrze grało i wiernie odtwarzało. Na tą chwilę słucham tylko stereo na małych monitorach B&W 601 i jestem zadowolony. Chciałbym coś porównywalnego z dźwiękiem do tych głośników. Dziękuję za wyrozumiałość w czytaniu tekstu i pomoc osobom zainteresowanym tematem. Edytowano 9 lutego 2019 przez Maniek1973 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 KEF E305 i będzie jeszcze lepiej. Albo wyprzedawane Tannoy Arena. O takie coś Ci chodziło? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek1973 Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 10 godzin temu, S4Home napisał: KEF E305 i będzie jeszcze lepiej. Albo wyprzedawane Tannoy Arena. O takie coś Ci chodziło? Piotr Dziękuję za pomoc, o to mi chodziło KEF, poczytałem jeśli tak grają jak się prezentują to super i mój budżet. Pozdrawiam dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 lutego 2019 Wyceniamy? Wypożyczamy? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek1973 Napisano 12 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2019 10 godzin temu, S4Home napisał: Wyceniamy? Wypożyczamy? Piotr Dziękuję za pomoc, wybiorę się do was na odsłuch za miesiąc. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Zapraszamy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts