Konrad Szczyrow Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 (edytowany) Witam mam wzmaczniacz Onkyo TX-sr608 i tube Blaupunnkt gt series i mam problem bo pod jednym wejściem tuba dobrze gra ale jak da się na 80 a moje kolumny nie mają tyle mocy żeby dobrze grały dlatego szukam sposobu żeby zwiększyć moc na wyjściu wzmacniacza i wiem wiem że to tuba samochodowa ale chce ją zrobić jako subufer i czy wgl da się to zmostkować Edytowano 10 lutego 2019 przez Konrad Szczyrow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Tuba samochodowa nie nadaje się do użytku domowego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Szczyrow Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 spale ją ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts