Barteczek Napisano 5 sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2006 Poszukuje kolumn podstawkowych(monitory) dobrej firmy,ale cenowo do 2000 zł.Proszę o propozycję.Dzięks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 6 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2006 A z jakim wzmacniaczem mają one pracować, jakie mają mieć brzmienie, czy wreście jaki odsłuch.... trochę więcej konkretów. W ciemno trudno jest doradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteczek Napisano 7 sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 sierpnia 2006 Pod Amplituner Harman/Kardon 3480.Mogą mieć sprężysty bas,górne tony mogą być soczyste,a dialogi przejżyste.Mam pokój 21 m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 9 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2006 W tym zestawie dobre będą Paradigmy Monitor 3v4, ale z dobrymi podstawkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek126 Napisano 17 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2006 ja mogę tylko podpowiedzieć,że w hi-fi i muzyka najepiej wypadły Monitor Audio silver ileś tam za 2000zeta bez pary groszy.innym obcinali kropeczki w testach,a te miały we wszystkich kategoriach full.najlepiej jednak posłuchać w sklepie,jak sie da Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inkrstf Napisano 18 sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2006 MIałbym ciekawą ofertę dla Ciebie na priv : inkrstf(małpa)o2.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 5 października 2006 Udostępnij Napisano 5 października 2006 I znowu padlo na Barteczka, duzo pytan, duzo... Tak sie sklada ze mam ten sam amplituner, podobny wielkoscia pokoj i na tym podobienstwa sie koncza. Kiedy pisze ten tekst, ty juz pewnie jestes po zakupach, jedno pytanie, skad ten pomysl na monitory? Czy w cene wliczyles standy? w miare dobre tez troche kosztuja, a o basie mozesz, no powiedzmy zeby nie obrazic posiadaczy monitorow, pomarzyc, przynajmniej w tym przedziale cenowym. Za 1700 zl kupilem Magnaty Quantum 505, w takim kolorze jaki chcialem, i jest bardzo dobrze, nawet na byle jakich kablach za "piatke", jakie teraz mam. A jest jeszcze lepiej przy SACD. Nic nie sugeruje, ale taki duzy pokuj, no pwiedzmy spory. latwiej wypelnic wolnostojacymi. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barteczek Napisano 5 października 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2006 Witam Cię Waldku.W obecnej chwili już mam skompletowany zetaw składający się z: HK 3480 , DVD HK 27 i JBL E100-tyle że to wszystko stoi w pokoju 23 m2.Kupiłem też kable w sklepie Audiofilskim,gdzie za metr zapłaciłem 34 zł.Co sądzisz o moim zestawie??Za całość zapłaciłem około 6 tys.więc nieźle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 7 października 2006 Udostępnij Napisano 7 października 2006 No witam po raz pierwszy. Super, ale cena jest akurat malo wazna w tym kontekscie. Kupiles, wiec po sprawie. Najwazniejsze jest nie, ile to kosztowalo, ale jak Tobie sie to podoba, czyli , jakosc dzwieku ogolnie, bez wdawania sie w szczegoly. Jezeli jestes zadowolony lub bardzo zadowolony, lub nawet zachwycony, to super!!! Tym bardziej ja sie ciesze, ze sa ludzie zadowoleni w tych trudnych czasach, i nie mnie oceniac twoj wybor. Konczac chcialbym zaznaczyc, ze pisze ten tekst bez cienia ironii, zlosci itp., zawsze staram sie byc obiektywny, bez wzgledu na zaistniala sytuacje. Pozdrawiam Waldek P.S Milych odsluchow! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts