Kamil Jachulski Napisano 16 lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 lutego 2019 Kłaniam Się szanowni forumowicze, dziś pisze tutaj post z prośbą o pomoc w doborze kolumn 5.0, posiadam denona avr-x540bt, I subwoofer klipsch r12sw I również jamo 210 sub, używam natomiast tylko klipsch wystarczy w zupełności, a do tego podłączone mam malutkie glosniczki z kina domowego Marki Philips, odrazu na wstępie Powiem że lubie szczegółowe granie głośników czyli nastawial bym się na na klarownosc głośników w postaci dobrych wysokich tonów mój budżet powiedzmy że jest gdzieś w granicach 3-4tysiecy ale jeśli będzie warte wyciągnę ze skarpety parę dusi groszow i dorzucę do czegoś. Co by mnie zadowolilo, moje pomieszczenie jest natomiast o. Wymiarach 5.20m na 4.10m wysokość 2.50m z góry dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 4 tysiące za kolumny do tego ampli? WOW Masz też suba R12SW. Co Cie skłoniło do takiego niskiego modelu? W takim razie polecam z jaśniejszego grania Indian Line Tesi 561. Będzie aż za dobry do tego zestawu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts