Mave43 #1 Napisano 19 lutego 2019 (edytowany) Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post. Mam zamiar kupić słuchawki bezprzewodowe Pioneer SE-MS7BT. One działają poprzez bluetooth ale chciałbym je połączyć również z moim komputerem stacjonarnym PC. Czy może wie ktoś czy da się je połączyć bezprzewodowo z pc czy tylko po kablu do karty dźwiękowej? Jak będzie też przebiegać rozmowa przez wbudowany mikrofon na przykład z komunikatorem do rozmów Team Speak 3? Edytowano 19 lutego 2019 przez Mave43 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 19 lutego 2019 Jeśli twój komputer nie ma już wbudowanego modułu bluetooth, musisz zaopatrzyć się w taki o specyfikacji w przypadku tych słuchawek przynajmniej V3.0 ( zwykle pod USB np. taki ) . Wtedy pozostanie procedura parowania. Po podłączeniu słuchawek powinieneś mieć wtedy dostępne nowe urządzenie dźwiękowe. Należy je wybrać gdy będziesz chciał korzystać z tych słuchawek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mave43 #3 Napisano 21 lutego 2019 Dzięki za odpowiedź, zakupiłem adapter i jest ok Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach