tomekwro Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 OK. Tutaj chyba można takie cos proponować? Co znaczy że elektronika jest od Horn? Chetnie sie zapoznam z propozycjami, zobacze co w miare wizualnie nam sie podoba i chętnie coś wypożycze czy odsłucham. Powiedzmy od 4000 do 6500. Nie zmykam sie tez na inny ampli, tyle tylko ze na żywo używałem póki co tylko FN602, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 No top idź do nas. Horn to dystrybutor dali i Denona między innymi, na Polskę Oni dają ci gwarancję. A kupujesz w salonach które z nimi współpracują. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekwro Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Tylko że tutaj dochodzi kwestia, że trzeba wlaczac/wylaczac osobno. Sciszac podglasniac potencjometrem/pilotem. Etc etd Mam już chyba faworyta. Przynajmniej jeśli chodzi o wariant z amplitunerem. Koledzy posiadajacy salony audio, mogę prosić o wycene takiego zestawu: Onkyo TX-8270 + kolumny Monitor Audio Bronze 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts