Tomcat Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Witam Bardzo proszę o poradę: Kupiłem nowy wzmacniacz Denon PMA-800NE i zauważyłem szumy,trzeszczenie coś jak w słuchawkach telefonów analogowych,kiedy,są np. jakieś problemy na stykach.Słychać to najbardziej na słuchawkach (3 pary sprawdzałem) mniej ale też na kolumnach.Trzeszczenia są ciągłe,odłączyłem wszystkie źródła,zostawiłem tylko wzmacniacz i słuchawki i dalej to samo.Myślałem,że to jakieś zakłócenia z sieci elektrycznej i podłączyłem go przez acar-a i w różnych innych pomieszczeniach w domu niestety dalej to samo. Czy to wina wzmacniacza,czy ktoś z was spotkał się z takim problemem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Ja się nie spotkałem. Serwis. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomcat Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Czyli zepsuty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts