Koza100 #1 Napisano 1 marca 2019 Dzień dobry! Mam problem jakie wybrać słuchawki do słuchania muzyki i grania w gry jestem średnio wymagający. Niestety tylko w moim PC nie ma dobrej karty dźwiękowej i gdy kupię słuchawki na jecka 8mm to nie stety słuchawki będą dosyć ciche. Może lepiej kupić jak wzmacniacz. Chciałbym się zmieścić do 500zl ale może być więcej. Dziękuję za pomoc z góry Wszystkim nawet małe podpowiedzi. ☺️ Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MobyDick #2 Napisano 5 marca 2019 Myślę że warto brać pod uwagę Creative Aurvana Live 2 . Do tych słuchawek warto kupić kartę dźwiękową z wzmacniaczem słuchawkowym. Wprawdzie łatwo je napędzić lecz integra bez wzmacniacza nie zapewni dużych poziomów głośności i pełnej ich dynamiki. Wybór karty zależy od komputera ( płyty głównej i wolnego slotu ). Możesz tez brać pod uwagę niedrogi wzmacniacz słuchawkowy przez który podłączysz słuchawki do integry. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach