Mariusz Sanecki Napisano 1 marca 2019 Napisano 1 marca 2019 Witam, Doszły mnie słuchy, że w tym miesiącu ceny Yamahy r-n803d, w drugiej połowie miesiąca mają zejść niżej. Czy to prawda, że w ostatnim czasie z racji większego popytu, aniżeli podaży te ceny są wyższe. Mam na myśli przełom roku i niecały pierwszy kwartał 2019 roku. Liczę na to, że ceny zestawów z ww. Yamahą będą niższe np. z Elac uniFi Bs u5 obecnie są za 5550 zł. Czy myślicie, że po 15 marca ta cena będzie niższa? @Q21 Czy kupując u Was ten zestaw + Yamaha CD-S300 + sub Elac debut S10 mogę liczyć na jakąś korzystną cenę? Proszę o wycenę. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 marca 2019 Napisano 1 marca 2019 Nie sądzę żeby w najbliższych dniach obniżyła się cena R-N803D, standardowa dostępność urządzeń mamy nadzieję powróci prawdopodobnie dopiero w kwietniu. Co do cen zestawów proszę o priv, zawsze dla forumowiczów jest lepsza oferta. Ale R-N803D dostępne jest tylko w srebrze. Odpisz, cytując
Recommended Posts