Paweł Czerniejewski Napisano 5 marca 2019 Udostępnij Napisano 5 marca 2019 MAM PYTANIE POSIADAM DWA AMPLITUNERY YAMAHA RX-V 465 I RX-V667 I PYTANIE JEST TAKIE CZY PO PODANIU SYGNAŁU NA JEDNĄ Z YAMAH I POTEM NA DRUGĄ PRZEZ CZINCZE NIE BEDZIE CZEGOŚ TAKIEGO JAK PRZESUNIĘCIE DZWIĘKOWE MAM DWIE PARY kOLUMN I CHCE NAGŁOŚNIĆ IMPREZE A NIECHCE ŻEBY JEDNA Z NICH SIĘ MĘCZYŁA pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czerniejewski Napisano 9 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2019 zajebiscie dziękuję za odpowiedz pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 Ja piszę tylko w weekendy. Skąd te nerwy? Po co? Możesz tak podłączyć. Ale lepiej rozdziel na dwa amplitunery już przy źródle. Co będzie grało? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts