Adagio Napisano 9 marca 2019 Udostępnij Napisano 9 marca 2019 Witam! Obecnie rozgryzam temat odtwarzacza blue ray. Ma również służyć do odtwarzania muzyki. Zastanawiam się nad Sony UBP-X800 lub Pioneer BDP-X300 ze względu na korzystne opinie dotyczące odtwarzania muzyki. Ale może lepiej wybrać jakiś tańszy nie blue ray i osobno CD. Np. Denon DCD520Ae Lub Denon DCD720Ae Proszę o opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 Sony jest całkiem dobry. Ma bardzo trwały laser. Ale nie czyta wszystkich "piratów" więc zależy co chcesz odtwarzać. Pioneer jest na prawdę dobry. Jeśli będziesz to podłączał do amplitunera kinowego to nie bawił bym się w czysty CD. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adagio Napisano 11 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2019 3 godziny temu, S4Home napisał: Sony jest całkiem dobry. Ma bardzo trwały laser. Ale nie czyta wszystkich "piratów" więc zależy co chcesz odtwarzać. Pioneer jest na prawdę dobry. Jeśli będziesz to podłączał do amplitunera kinowego to nie bawił bym się w czysty CD. Piotr A który z nich jest lepszy brzmieniowo, przy odtwarzaniu muzyki? Wydaje się, że bazują na podobnej klasy przetwornikach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 marca 2019 Udostępnij Napisano 12 marca 2019 Myślę że są bardzo podobne. Sony co prawda nie słuchałem nigdy w typowym stereo. Pioneer był ok. Ale myślę że nie odbiega od niego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts