Pajto02 Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 (edytowany) Dzień dobry Wszystkim, od pewnego czasu poszukuję przewodowych słuchawek nausznych w przedziale cenowym do 400-500zł - absolutny maks (im mniej tym lepiej). Zależy mi na analitycznym, jasnym, jak najbardziej liniowym dźwięku, basem który w odpowiednich momentach potrafi zejść nisko, ale kategorycznie nie dominuje i nie dudni. Zdaję sobie sprawę że w tym budżecie to dość trudne do spełnienia warunki, niemniej mimo świadomości o rzekomo podbitej średnicy i górze pasma zainteresowały mnie słuchawki Focal Listen, o których opinie byłbym bardzo wdzięczny. Które z słuchawek polecilibyście posłuchać w pierwszej kolejności? Dodam, że będą wykorzystywane w warunkach domowych - głównie Onkyo C7030, jak i czasem na zewnątrz, mobilnie. Interesuje mnie tylko sprzęt nowy. Pozdrawiam serdecznie! Edytowano 11 marca 2019 przez Pajto02 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 marca 2019 Udostępnij Napisano 11 marca 2019 Jeśli mają być nauszne i mobilne to może warto brać pod uwagę Musical Fidelity mf100 > Na amazon.de są wprawdzie poniżej zakładanego budżetu, za to w naszych sklepach były by zbyt drogie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 11 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 marca 2019 W takim razie, jeśli będzie taka możliwość spróbuję ich posłuchać, co z kolei może być problemem przy KEF M400, które też mnie zainteresowały, lecz są wyjątkowo mało popularne u nas w kraju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 12 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2019 To już niestety wykracza mocno poza budżet, skupię się teraz na przesłuchaniu wymienionych wcześniej propozycji, do grona dołączył jeszcze Shure Srh440, bardzo chętnie je sprawdzę;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts