Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Dzień dobry Wszystkim,

od pewnego czasu poszukuję przewodowych słuchawek nausznych w przedziale cenowym do 400-500zł - absolutny maks (im mniej tym lepiej). Zależy mi na analitycznym, jasnym, jak najbardziej liniowym dźwięku, basem który w odpowiednich momentach potrafi zejść nisko, ale kategorycznie nie dominuje i nie dudni. Zdaję sobie sprawę że w tym budżecie to dość trudne do spełnienia warunki, niemniej mimo świadomości o rzekomo podbitej średnicy i górze pasma zainteresowały mnie słuchawki Focal Listen, o których opinie byłbym bardzo wdzięczny. Które z słuchawek polecilibyście posłuchać w pierwszej kolejności? Dodam, że będą wykorzystywane w warunkach domowych - głównie Onkyo C7030, jak i czasem na zewnątrz, mobilnie. Interesuje mnie tylko sprzęt nowy.

Pozdrawiam serdecznie!

Edytowano przez Pajto02
Napisano

W takim razie, jeśli będzie taka możliwość spróbuję ich posłuchać, co z kolei może być problemem przy KEF M400, które też mnie zainteresowały, lecz są wyjątkowo mało popularne u nas w kraju.