sadistic Napisano 16 marca 2019 Napisano 16 marca 2019 Mam słuchawki AKG 612 pro + Fiio olympus 2 i Beyerdynamic dt 990 pro + Aune t1 Z tych dwóch zestawów najbardziej urzekł mnie AKG 612pro + fiio. Chciał bym spróbować coś lepszego ale o podobnym brzmieniu do tych AKG planuję wydać 2.5k na DAC/AMP i drugie tyle na słuchawki. Co mi brakuje w tym zestawie to na pewno przestrzeni jak dla mnie trochę za mała Co sprawdzonego polecacie ? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 marca 2019 Napisano 22 marca 2019 Witam, W Twoim przypadku zostawiłbym Aune T1 jako DAC i dokupiłbym wzmacniacz lampowy Feliks Audio Echo + Hifiman Sundara. Brzmienie ocieplone z dobrą stereofonią. Jeżeli szukasz brzmienia bardziej szczegółowego ale również ocieplonego jak w AKG K612 to zaproponowałbym Feliks Audio Espressivo Mark 2 + Beyerdynamic T1 V2. Jednak w tym przypadku musiałbyś nieco nagiąć budżet. T1 jest to bardzo szybka prezentacja dźwięku z mocnym i dobrze kontrolowanym dołem i delikatną średnicą. Dzięki wzmacniaczowi Espressivo brzmienie staje się bardziej analogowe i wciągające. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Fono Master Napisano 25 marca 2019 Napisano 25 marca 2019 Nowe Sennheiser HD650 lub wyrwana niedrogo używka HD800 oraz Questyle CMA600i lub 400i : https://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/13/323585.php Odpisz, cytując
Recommended Posts