miqsh Napisano 18 marca 2019 Udostępnij Napisano 18 marca 2019 Witam, poproszę o rekomendację elementów do kina domowego. Stan aktualny: SONY BRAVIA KD-75XF8596 XBOX, ps. Dwa głośniki tylne, sufitowe, zamontowane - Deli Phantom E-50 Potrzebuję frontu - amplituner, kolumny, centralny (woofer?) Wymaganie do ampli - Wi-Fi, BT, i głębokość max 26 cm - żeby wszedł do półki pod tele. Warunek szczególny - troje małych dzieci sprzęt nie może być zbyt delikatny, ani zbyt drogi. Prędzej czy później znajdą się w nim elementy niepożądane. Dostałem rekomendację Dali Zensor 5 lub 7 i zensor vokal, podpięte do AVR X1400h - ale jest on za długi (za głęboki) i nie zmieści mi się do półki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 marca 2019 Udostępnij Napisano 18 marca 2019 Denon nie łączy się z dali. Nie poważna rekomendacja! To jak denon jest za długi to jesteś skazany pewnie na modele slim. Marantz nr15 albo 16tke. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqsh Napisano 18 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 marca 2019 26 minut temu, S4Home napisał: Denon nie łączy się z dali. Nie poważna rekomendacja! To jak denon jest za długi to jesteś skazany pewnie na modele slim. Marantz nr15 albo 16tke. Piotr Hej, dzięki. Czy możesz wskazać jakiś konkretny model? Czemy denon się nie łączy z dali? w sensie fizycznym są jakoś ze sobą niekompatybilne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 marca 2019 Udostępnij Napisano 19 marca 2019 W sensie fizycznym. Dźwięk jest mulący, dudniący i śpiący..... A co do amplitunerów to jak pisałem Marantz NR1509 lub 1609. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts