Blyetka Napisano 3 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2019 Siema, na czym polega Computer Drive w Technicsach z lat '80 (SU-V303, 505, 707, 909)? Chodzi mi konkretnie o to do czego to służy, jak to obsługiwać i odczytywać oraz jaka jest przewaga tych modeli Technicsa, które tę funkcję posiadają? Zgóry dzięki za odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 3 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2019 Hej, a kupiłeś coś z tego Technicsa?? Mogłeś pisać w poprzednim temacie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blyetka Napisano 4 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2019 12 godzin temu, 1Ender napisał: Hej, a kupiłeś coś z tego Technicsa?? Mogłeś pisać w poprzednim temacie. Pozdrawiam Założyłem nowy temat ze względu na zasięgi wśród ludzi, którzy wiedzą o co chodzi z tym Computer Drive'em. Jeśli chodzi o kupno to jeszcze nie kupiłem, ale się zastanawiam, gdyż słyszałem, że ten Computer Drive sporo daje, ale chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej. W tamtym temacie pisałem, że miałem kiedyś Technicsa SU-V303 i on też miał tą funkcję, ale nigdy do końca nie wiedziałem do czego ona służy. Jeśli będzie to jakaś większa przewaga nad innymi modelami to myślę, że go kupię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts