Protein Napisano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2019 (edytowany) Potrzebuje podłączyć ok. 30 głośników do odtwarzacza muzyki (nie pytajcie po co). Tylko teraz pytanie jak to zrobić? Czy mogę podłączyć kilka wzmacniaczy (Wzmacniacz radiowęzłowy 100V) do jednego odtwarzacza muzyki? Jeden głośnik ma 8 Ohm czyli do wzmacniacza radiowęzłowego 100V mogę podłączyć 12 takich głośników tak? Jak macie jakieś swoje pomysły jak to zrobić to dajcie znać. Edit: Teraz jestem pewien ze do podłaczenia jest 20 głośników. Edytowano 10 kwietnia 2019 przez Protein Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Zadzwoń do nas pogadaj z Grześkiem On zajmuje się u nas takimi instalacjami. Doradzi. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Protein Napisano 11 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Tak jest z moją pewnością, że do podłączenia zostało 12 głośników Na 100% ta liczba zostanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2019 Ok. Czekamy na kontakt. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts