Adam1985 Napisano 10 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2019 Witam od niedawna jestem posiadaczem ampa Yamaha htr 3064 w instrukcji obsługi jest opcja zmiany impedancji tzw. “ADVANCED SETUP” powinny wg instrukcji być tam 3 opcje a mianowicie 1SP IMP. Sets the impedance of speakers. 2REMOTE ID Changes the remote control ID of a receiver. 3INIT Initializes various settings for this unit. A u mnie są tylko 2 i 3 o co chodzi ktoś pomoże chciał bym zmienić impedancje a nie mogę sobie poradzić trochę świeży w temacie z góry dzięki za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Czy to instrukcja id tego modelu? Bo właśnie mi się wydaje że ten najniższy model nie miał możliwości zmiany impedancji. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1985 Napisano 11 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Tak od tego modelu instrukcja pobrana ze strony producenta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Ok. To nie kojarzę W wyższych modelach jest funkcja o której mówiłeś sprawdzałem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1985 Napisano 11 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Sam juz zgłupiałem Dzięki za odpowiedź pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 A chcesz to zmienić bo masz kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1985 Napisano 11 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 4 Ohm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Jakie? Grają teraz przecież zapewne nie przejmuj się tym. Jak nie przełączysz to da się z tym żyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1985 Napisano 12 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2019 18 godzin temu, S4Home napisał: Jakie? Grają teraz przecież zapewne nie przejmuj się tym. Jak nie przełączysz to da się z tym żyć Dokładnie to takie Żyć się da ale czy amp to wytrzyma w przyszłości mam zamiar zmienić ale puki co nie mam wyboru Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2019 O matko. Tego tworu nie znam. Ales kupił. Trzeba było isc w używane markowe. No ale trudno. Nie forsuj amplitunera to grać będzie. Kontroluj temperaturę na obudowie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1985 Napisano 12 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2019 6 minut temu, S4Home napisał: O matko. Tego tworu nie znam. Ales kupił. Trzeba było isc w używane markowe. No ale trudno. Nie forsuj amplitunera to grać będzie. Kontroluj temperaturę na obudowie. Piotr Łooo panie wiem ze są niskiej klasy ale dostałem gratis do zakupu wiec nie narzekam docelowo mam zamiar jakieś 5.0 Yamachy kupić ale puki co musze się z tymi pogodzić Raczej nie robię godzinnych koncertów bo mieszkam w bloku Dziękuję za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2019 Nie kupuj kolumn Yamaha. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts