PiotrR Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 Cześć! Mam w posiadaniu od paru ładnych lat taki oto zestaw: Sansui DA-E70 + T-E70 + P-E70 Szykuję się do zakupu czegoś nowego a Sansui szkoda mi wystawić pod śmietnik więc zacząłem szukać informacji na jego temat. Co w sumie okazało się całkiem trudne Stąd mój post tutaj. Czy jest tu ktoś kto by mógł mi powiedzieć ile taki sprzęt może być wart? Z tego cię się dowiedziałem to mógł być on wyprodukowany w 1982r więc już jest raczej niezłą gratką dla znawców. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hayman Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 50zł max. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 29 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2019 Zapytaj w klubie Sansui, tam na pewno ktoś ten zestaw wyceni. Myślę, że trochę więcej niż napisał kolega. Ale nie znam Twojego zestawu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts