Krutki Napisano 5 maja 2019 Napisano 5 maja 2019 Siema, Denon 1912 podczas Kalibracji ustawił mi suba auna 501 św na +3,5 mogę podkręcić do 12. NA sub moc jest ustawiona na 1/5 gdzie lepiej podkręcić BAS na ampl. Czy sub. I czy mogę postawić sub na półkę po lewej stronie pod tv aha głośniki taga Harmony 606 v3 Odpisz, cytując
S4Home Napisano 7 maja 2019 Napisano 7 maja 2019 Powinieneś ustawić sub na połowę jeśli chodzi o mocni odciecie zwrotnicy. Później zrobić kalibrację i wtedy po obejrzeniu dwóch trzech filmów. Edytować ustawienia na subie. W przypadku Denona audyssey jest połączony z ustawieniami suba jeśli chodzi o stereo. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Krutki Napisano 7 maja 2019 Autor Napisano 7 maja 2019 Ustawiłem na połowę i scinalo mi do - - - - 12, parę razy zm8lniejszalem vol. Na sub. I znowu kalibracje ustawiłem aż do 1/4glos. Vol i mam +3 tak jak wyczytałem że trzeba robić czyli zmniejszać na sub vol i robić kalibracje aż będzie sub ustaw na 0 lub blisko 0 Odpisz, cytując
Recommended Posts