gdzie_jest_dzwiek Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 (edytowany) Niezależnie, czy próbuję ustawić stacje samodzielnie czy automatycznie, urządzenie nie znajduje żadnej stacji FM. Jakiś pomysł, dlaczego tak się dzieje? Edytowano 6 maja 2019 przez gdzie_jest_dzwiek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 A antenę zamontowałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Nie znam tego Pioneera ale mam Yamahę RN402D która też ma tuner DAB. Nie da się jednocześnie słuchać DAB i FM. Ustawia się albo jedno albo drugie. Może w Pioneer jest to samo. Masz stacje nadawane cyfrowo a FM brakuje czy nie łapie niczego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Sam Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Nie ustawaałem jeszcze ani DAB ani FM, chciałbym ustawić FM, antena zamontowana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts