AxJT Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Witam. Zakupiłam dzisiaj słuchawki Superlux HD330. Mam z nimi problem, otóż w każdym odsłuchiwanym na nich utworze, prawie cały czas słyszę trzeszczenie (taki jakby grysik). Czy dałoby się samemu rozwiązać ten problem? Nie chce mi się ich już zwracać, a kiedyś gdzieś słyszałam o tym, że chyba w tych słuchawkach da się to naprawić. Utworów odsłuchiwałam na kartach dźwiękowych - w płycie głównej w komputerze i na zewnętrznej Creative Sound Blaster, również na telefonie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Jeśli słuchawki były dopiero kupione i w innym egzemplarzu , coś takiego nie będzie występowało, to najlepiej je od razu wymienić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts