Tomasz S. Napisano 9 maja 2019 Udostępnij Napisano 9 maja 2019 Hej, Ciekawi mnie jedena sprawa. Streamer 6130 mam podłączony do wzmacniacza coaxialem jak i RCA. Na próbę podłączyłem też chromecast audio i podłączyłem toslinkiem do wzmacniacza i połączyłem w grupę że streamer em. Kiedy gra Ns6130 niezależnie czy po rca czy po coaxialu oprócz różnicy w dźwięku jest też głośniej. Po chromecast audio jest ciszej. To różnica w podawany sygnale? Testował ktoś podobnie? Nie wiem czy słychać to wyraźnie na nagraniu https://youtu.be/edfwMn0uKzE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2019 Udostępnij Napisano 10 maja 2019 To normalne. Każde urządzenia mają inny poziom wyjściowy. Podłączysz tv będzie jeszcze ciszej. Gdzie problem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 10 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 maja 2019 Nie ma problemu. Chciałem sprawdzić różnice w dźwięku i nie wiem czemu zakładałem, że jeżeli urządzenie podaje sygnał do daca wbudowanego we wzmacniacz to od niego będzie zależała głośność, a nie od samego transportu. No to już wiem, że nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts