blondyn26044 Napisano 12 października 2008 Udostępnij Napisano 12 października 2008 Witam wszystkich jestem nowy na forum i jak to się mówi zielony więc proszę o wyrozumiałość... A więc przejdźmy do tematu, otóż dostałem kiedyś od koleżanki taką skrzynie: i chciał bym coś z niej zrobić użytecznego, dodam że te dwa głośniki duże są zepsute. Mam takie plany:Wymienić te dwa duże głośniki na : LinkA zamiast tych dwóch małych wstawić: LinkI teraz pytanie Czy te głośniki wytrzymały by tępo... Jak to by grało? Jaki niedrogi wzmacniacz byście do tego polecili? Z góry dziękuje za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 15 października 2008 Udostępnij Napisano 15 października 2008 Głośnik basowy ok .Ale ten drugi głośnik nie nadaje się do kolumny jest przeznaczony do samochodu.Głośniki wysoko tonowe znajdziesz też w ofercie tego samego handlarza co sprzedaje basowy .Spytaj się go jaki by proponował.Może wie który pasuje do kompletu.Albo głośnik średnio tonowy i wysoko tonowy ale to komplikuje zwrotnicę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość shona123 Napisano 17 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2014 Jaki niedrogi wzmacniacz byście do tego polecili? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2014 Do czego ten wzmacniacz jest potrzebny i jak bardzo niedrogi ma być Z tyłu kolumny powinno być oznaczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 19 marca 2015 Udostępnij Napisano 19 marca 2015 oby dwa linki które przesłałes są już w archiwum allegro więc nic nie mogę zobaczyć a już na pewno poradzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts